Over ons

Focus Garage

Focus Garage Borger is een vakkundig autobedrijf met ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken personen auto’s en lichte bedrijfswagens. Wij zijn sinds 2020 gevestigd op het adres: Aan de Strengen 4 in Borger. Onze garage is gelegen aan de rand van het dorp, op het industrieterrein langs de snelweg.

Het team

Het team van Focus Garage staat altijd voor u klaar. Wij zijn vakkundig en hebben voor al uw technische, mechanische en optische problemen een geschikte oplossing!

Peter Jan Eding

Eigenaar

Mijn naam is Peter Jan Eding. Het auto vak is mijn absolute passie en een jongensdroom die uitkomt. Al op jonge leeftijd is bij mij de liefde voor auto’s en eigenlijk alles wat over de weg rijd begonnen. Ik beleef veel plezier aan het contact met mijn klanten en zoek dan ook altijd een oplossing voor ieder probleem.

Focus Garage

Onze missie is om een betrouwbare garage te zijn die klaarstaat voor haar klanten en dit zo scherp mogelijk aan te bieden. Wij streven er naar dat onze klanten met een goed gevoel en een beter rijdende auto de weg vervolgen. Bij Focus Garage bent u ook altijd welkom om een keer te komen kijken! Wij vinden het leuk om de klant mee te nemen in onze werkzaamheden. Openheid en transparantie, dat zijn de kernwoorden van Focus Garage!

De werkplaats

Onze garage is gelegen op het adres: Aan de strengen 4 in Borger. Door onze centrale ligging op het industrieterrein van Borger zijn wij makkelijk te vinden en hebben wij zeeën van ruimte in en om ons pand! Wij hebben een uitgebreid materieel arsenaal en kunnen daardoor de meeste werkzaamheden vlug en adequaat uitvoeren onder eigen dak.

Hoe wij werken

Ons streven is om de klant zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Door een vakkundige benadering van het probleem zorgen wij ervoor dat het onderhoud of reparatie van uw voertuig zo efficient mogelijk verloopt. Door vooraf een goede analyse te doen, komt u naderhand of tijdens de werkzaamheden niet voor verrassingen te staan.