Onderhoud

Wij onderhouden uw voertuig

Het onderhoud van uw voertuig nemen wij erg serieus. Dankzij onze vakkundige blik zijn wij in staat om uw voertuig aan een grondige diagnose te onderwerpen. Naderhand ontvangt u van ons een rapportage waarin wij aangeven welke vorm van onderhoud of reparatie er noodzakelijk zijn voor het behoud van uw auto, motor, caravan, bedrijfswagen, etc.

Onze vakgebieden:

Motoren
Banden
Onderstel
Uitlaten

Grote onderhoudsbeurt

Tijdens het geven van een grote onderhoudsbeurt kijken we ten eerste naar een aantal punten van de auto. Je zou dus kunnen zeggen dat een onderhoudsbeurt altijd begint met een korte ‘algemene’ diagnose. Hierna wordt er bepaald wat de auto nodig heeft en dit wordt overlegd met de klant. Vervolgens wordt standaard de olie ververst en diverse filters vervangen.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij de kleine beurt beginnen we net als bij de grote beurt met een kleine inspectie van het voertuig. Hierbij wordt gelet op een aantal punten die zeer belangrijk zijn om uw voertuig zo veilig mogelijk te houden. Uiteraard wordt ook bij de kleine beurt standaard de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Seizoensgebonden controle